15 ja 16 feebruar oli Valentini flash tattoo üritus, mis sai juba teist korda toimuma AddiDraws stuudios! Uskumatu kuidas aeg lendab. Kuna aastal 2019 oli see super edukas siis otsustasin, et see aasta võiks veidi suuremalt teha ja võtta terve nädalavahetus selleks. Nii meie kui ka kliendid olid väga rahul selle otsusega!

 

 

Flash tattoo tähendab seda, et kliendid saavad valida oma tattoo juba valmis joonistatud disainide vahelt. Selle ürituse pluss on see, et tattood on üldiselt odavamad kui tavaliselt ja pealekauba saab ürituselt süüa/juua, head melu ja mõnusat seltskonda. Leian, et flash tattoodel on kaasas selline lõbus “vaib” mis annab pildile omamoodi tähenduse. 

 

 

Seekord ma ei pannud eesmärgiks mingit kindlat teemat, otsustasime, et igaüks meist joonistab mis ta soovib. Minu seos selle päevaga on lapsepõlvest jäänud kui sõbrapäev, nii et otsustasin teha oma flashi lehe armastusest loomade vastu. Ikkagi ju teema, millega väga paljud samastuvad! Janely joonistused olid rohkem mööda romantilisemat joont ja Kerli omad väheke kiiksuga ja omamoodi armsad. Meie disainid olid täiesti erinevad mis jättis klientidele laialdase valiku.

 

 

Laupäeval võtsin mina kliente vastu ja Janely Ja Kerli aitasid asju vahetada ja külalisi vastu võtta. Minu poolt oli laual erinevaid vegan küpsetisi ja muud head paremat, Janely oli jälle enda peale võtnud ruumi kaunistamise (uskumatu kuidas ta alati neid asju välja võlub!) Kogu tempo ja olustik oli mõnus ja rahulik, kuigi mul oli 8 tööd kirjas. Ma jäin super rahule sellega, millised disainid käiku läksid! Tore oli näha nii tuttavaid kui ka uusi nägusid.

 

 

Pühapäeval võtsid tätoveerimise üle Janely ja Kerli: äge on ikka näha, kuidas nad on aastaga arenenud ja kuidas tempo ja tööde kvaliteet aina paremaks läheb! Pühapäeval käis ka rohkem läbi inimesi, kes ei tulnud tätoveerima vaid niisama kohvitama ja juttu rääkima. AddiDraws stuudio eesmärk oli kohe algselt, et see oleks selline koht kus oleks mõnus chillida ja sõprade/klientidega koos aega veeta. Tore oli kõrvalt vaadata seda melu! 

 

Janely flashid
Janely flashid
Janely töö
Janely töö
Janely töö
Janely töö
Janely töö
Janely töö
Janely töö
Janely töö
Kerli töö
Kerli töö
Kerli töö
Kerli töö
Kerli töö
Kerli töö

 

Valentini flash oli see aasta tõsiselt edukas, nii palju häid mälestusi! Isegi kui olime õhtuks üsna väsinud, siis õhkkond hoidis tuju hea. Tänu oma klientidele tuli ka hulgaliselt uusi ideid järgmisteks flashideks!

 

 

Milliseid flash tattoosid tahaksid Sina järgmisena näha?