Pärast tihedat kahepäevast kütet on ülimalt mõnus maha istuda, vaadata tehtud fotosid, nautida loodud emotsioone ja kirjutada seda postitust. Kõik läks nii ideaalselt ja muhedalt! Okei, see kogus suhkrut mis sisse sai söödud on ainuke asi mis ületas igasuguse normaalsuse piiri.

Varsti saab juba aasta täis kui Janely ja Kerli alustasid minu juures õpilaseks olemist ning sügise saabudes oli näha, et nende tööd on juba täitsa okeid. Arusaam tehnikast hakkab looma ning jooned liiguvad nahal nagu ette nähtud. Oli aeg nad proovile panna! Siiani olid õpilased osa võtnud kahest flash-päevast kus nad aitasid ette valmistada ja korraldada asju ning said jälgida protsessi. Nüüd oli nende kord. Otsustasime Halloweeni ajal toimuva heategevusliku projekti kasuks, mille raha läheb Tallinna Lastekodule. See sobis meie temaatikaga hästi kokku, sest meie kavandid olid kõik multifilmi-temaatilised. Jaotasime meie ajad kahele päevale, et ei läheks ülearu rassimiseks ning et võimalikult palju soovijaid saaksid osa võtta.

 

 

Kuigi ma ise plaanisin algselt mitte kaunistustega vaeva näha (kuna mul endal polnud ja ma ei tahtnud minna poodi ostma, selleks et need jälle ära visata) siis Janely ja Kerli üllatasid ägedate nahkhiirte, küünalde, õhupallide ja muidugi ka kostüümidega! Õiged kaunistused loovad lihtsalt õige atmosfääri. Laud oli lookas igast põnevatest Halloweeni temaatilistest maiustustest ja minu poolt oli ka isetehtud värske kõrvitsakook.

 

 

Esimesel päeval võtsin kliente vastu mina: kokku sai tehtud 5 fantastilist pilti ja Janely ja Kerli olid abis iga võimaliku asjaga, et kogu üritus oleks võimalikult sujuv ja lõbus kõigile. Mul oli nii hea meel näha vanu kui ka uusi kliente kes olid super avatud tattoo asukoha valikutega! Mulle hullult meeldib selline lõbus loomingule vabadus. Studio Ghibli tegelased tegid klientidel tuju elevaks: kõigil olid mingeid ägedaid emotsioone ja mälestusi jagada.

 

 

Teisel päeval võtsid kliente vastu Janely ja Kerli: mõlemal olid kirjas 2 tööd mis andis ruumi, kui peaks ajast üle minema. Olemine oli rahulikum ja mõlemad said korralikult keskenduda oma esimestele flashi-piltidele. Kerli oli joonistanud pildid inspireeritult eesti ja vene multikatest, Janely vanakooli tegelastest. Kuigi Halloweenil ei saanud neist paljud tätoveeritud, siis loodan, et enamusest ikka leiavad endale peatselt omanikud.

 

 

Pärast kahte päeva tätoveerimist, ringi tantsimist ja kommi mugimist olime ikka suhteliselt kurnatud ning oli super hea meel näha, et saime kokku 900€! Kogu raha läks Tallinna Lastekodu tugiisikute rahastamiseks, et nad saaksid lastele lubada harivaid ja põnevaid tegevusi. Huvi korral lugeda rohkem infot nende koduleheküljelt.

Millist flash-tattoo päeva tahaksid Sina näha järgmisena?