Mõni nädal tagasi tekkis mul spontaanne mõte teha Sõbrapäeva flash-tattoo päev oma salongis kahel põhjusel: 1. et inimestel oleks võimalus saada lõpuks ka mõni pisike disain minult ja 2. et rahval oleks ka võimalus uudistama tulla nädalavahetuse päeval! Nii panin plaani 10. veebruar teha väike südamete rohke pühapäevane häng.

“Flash” tähendab erinevaid väiksemaid valmis joonistatud disaine mis lähevad sellisel kujul peale nagu nad juba joonistatud on. Selliseid tattoosid hakati tegema kuskil 1900. aastate kanti ja Teise Maailmasõja ajal oli flash-tattoode hiigel-aeg. Siis olidki seintel ainult valmis joonistatud pildid ja rohkem variante polnudki. Nüüd on moes saada individuaalse disainiga tätoveering ja flash on vaikselt tahaplaanile jäänud (või siis tuleb juba ringiga tagasi). Mina, flash üritustel, teen küll valmis joonistatud disaine aga iga disain läheb ainult ühele inimesele.

Pisike päkapikk Charlie
Pisike päkapikk Charlie
Suurem päkapikk Kerli
Suurem päkapikk Kerli
Charlie saab pai kätte siit..
Charlie saab pai kätte siit..
.. ja sealt.
.. ja sealt.

Ma olen ka enne neid üritusi teinud koos Mamas Pride Tattoo tiimiga ja need on alati väga kiftid üritused olnud: näeb nii vanu- kui uusi kliente ja kogu päevast jääb kõigile üli positiivne ja äge mälestus! Tätoveeringud oleksid nagu laetud positiivse energijaga.

 

See oli esimene selline üritus minu uues salongis ja ma olin väga elevil: mu õpilane Kerli oli mulle abiks asjade valmispanekuga ja klientide teenindamisega. Abiks oli ka pisike Charlie kes käis kliente lõbustamas ja süüa nurumas. Sõbrapäev, mis on mul täiskasvanu eas suhtelistelt vastukarva üritus olnud, sai minu jaoks uue tähenduse: sain veeta päeva koos ägedate inimestega, mis tõi mulle kui ka neile palju rõõmu!

Mis temaatilist flash-tattoo üritust Sina sooviksid näha, või millest osa võtta?