Ma pole suurem asi pühade tähistaja olnud aga stuudios meeldib mulle üritusi teha ja peale munade värvimise võiksid ju inimesed ka ennast värvida! Nii sündiski idee teha “brush-stroke” flash-tattoo päev stuudios. 

 

Õhtused maalimise ringid!
Õhtused maalimise ringid!
Kodused muna-kleepimise  katsetused.
Kodused muna-kleepimise katsetused.
Peenema pintsliga ja kiireid viipeid.
Peenema pintsliga ja kiireid viipeid.
Paksu kuiva pintsliga.
Paksu kuiva pintsliga.

 

Lähedased teavad, et minu põhi-meedium on ikka digi: veatu ja igatpidi kontrollitav. Selle ürituse jaoks aga otsustasin teha midagi eriti unikaalset: maalida akrüüliga paberile pintslitõmbeid mis läheksid ka tätoveeringuteks. Kontrollimatud, metsikud ja loomingulised. Oma õpilastel käsin pidevalt oma mugavustsioonist välja astuda: just siis tulebki äge ja unikaalne kunst. Uskumatul kombel jäin ka ise rahule oma spontaansete pisi-teostega. 

 

Kleepse, värve ja šokolaadi.
Kleepse, värve ja šokolaadi.
Isuäratavad Vahvlihaldjate muffinid!
Isuäratavad Vahvlihaldjate muffinid!

 

Pinterest oli ka inspireerinud mind lisama väikese käsitöö-nurga stuudiosse: nimelt sain teada, et ühekorsed nätsu-tatokad jäävad ka väga edukalt munakoorele. Katsetasin ka kodus ära ja pean ütlema, et endalgi oli lõbus! Sisemine laps ronis välja nende pisikeste jäneste-tattoode peale. AliExpressist tellitud kleepsudest oli rohkem kui küllalt. 

 

Kerli armastab koristamist!
Kerli armastab koristamist!
Janely on kunsti-piraat.
Janely on kunsti-piraat.
Kliendid proovisid ka minu peal kunsti.
Kliendid proovisid ka minu peal kunsti.
Nii vahvad tulemused!
Nii vahvad tulemused!

 

Flash-tattoo päevad on alati olnud edukad ja positiivsed üritused, seekord suutsin (tänu ka oma õpilastele, kes mul abis olid) rekordarv 8 armsat tattood valmis saada. Klientidel lasin ise valida tattoo värvid ja mul oli hea meel näha, et enamus tahtsid ikka värvilisi pilte. Tempo ja melu oli hea: inimesed lõbustasid ennast käsitöönurgas ja nautisid suhkru üledoosi: andke mulle ainult põhjust, et Suhkruhaldjatest muffineid tellida! Muidugi olid nad teinud munadepühade temaatilised koogikesed. Väga armas oli klientidest arvata, et need olid minu tehtud! 

 

 

Mul oli nii hea meel näha nii tuttavaid kui ka uusi nägusid! Äge, et tuli ka inimesi, kes ei tulnud tätoveerima vaid niisama uudistama ja melust osa võtma.Pärast 8 tundi tätoveerimist, olin ma juba suht kõõrdsilmne aga igatpidi oli see kõike seda väärt! Ootan juba põnevusega järgmist flash-päeva. 

 

 

Mis temaatilist flash-tattoo päeva loodaksid Sina näha?